Känslooljor

Känslooljorna

När vi går genom livet så får vi alltid upplevelser som lämnar oss med trauman, som framkallar rädslor. Rädsla begränsar oss att nå vår högsta potential och hindrar oss från att vara den person vi vill vara, eller från att forma våra liv som vi innerst inne vill.


Rädsla är en kontrollerande energi, en väldigt negativ energi. Den är egentligen till för att varna oss, inte för att kontrollera oss.När vi har dessa upplevelser, som hamnar djupt inne i våra cellminnen, så kan det påverka våra liv för alltid. Mycket bär vi omedvetet med oss från barndomen. En emotionell kris som inte bearbetas och släpps gör kroppen väldigt stressad och påverkar vårt immunfösvar så vi blir mer mottagliga för fysiska åkommor.


Oljorna i denna behandling är framtagna för att vi lättare ska kunna friggöra dessa känslor så vi kan njuta av livet och gå den väg vi vill utan rädsla. För att kunna radera en rädslobaserad känsla så måste den först medvetandegöras. Den måste ses, accepteras och erkännas som en känsla som man nu är beredd att släppa. Våra kroppar har, liksom all massa, sin specifika frekvens. Likaså har varje terapeutisk olja sin specifika frekvens. Oljorna "känner av" och söker upp den plats i kroppen där det uppstått obalans och hjälper cellerna att återigen höjas till sin rätta naturliga frekvens.


Tecken på känslomässiga blockeringar kan vara:


*   Förvirring

*   Oförmåga att fatta avgörande beslut

*   Avsaknad av riktining i livet

*   Svårigheter att sätta upp och uppnå mål

*   Svårigheter att ge och ta emot komplimanger

*   Svårigheter att ge och ta emot kärlek

*   Svårigheter att nå framgång i livet

*   Återkommande besvär som inte har någon tydlig orsak


Dessa "känslooljor" doftar verkligen underbart gott! Du får lägga dig och vila, varmt och skönt, på en massagebänk. Denna behandling behöver tid och lugn och ro. Därför är det bra att räkna med 60 - 90 minuter för att kunna få möjlighet att släppa de känslor som kommer upp. Om du har behov av att prata om det du upplever så lämnar vi utrymme för det. Detta är ingen massage utan oljorna appliceras på olika punkter på kroppen. Jag hjälper dig och visar hur och var. (Du behöver inte ta av dig dina kläder.)En behandling kostar 600 kronor.


Om du vill, så kan du sedan köpa dessa oljor och göra denna behandling hemma på dig själv för att förstärka de goda känslorna och de goda minnena.