Regndroppsmassage


                        Regndroppsmassage


Regndroppsmassage är en ljuvlig och väldoftande behandling på fötter

och rygg med terapeutiska eteriska oljor som stödjer rygghälsan och immunförsvaret och är känslomässigt upplyftande.Uråldrig kunskap


Regndroppstekniken är en kombination av den tretusen år gamla

Vitaflextekniken från Tibet, Lakotaindianernas fjäderlätta beröring och den

uråldriga smörjningen med eteriska oljor. Vita Flex skickar inpulser för att lösa upp blockeringar i kroppens elektriska system. I Bibeln berättas om eteriska oljor och aromatiska växter på mer än 600 ställen, eftersom oljor var den tidens medicin. Eteriska oljor användes på biblisk tid för emotionell rening, mental klarhet, andligt upplyftande och fysiskt helande.Behandlingen


Regndroppsoljorna masseras in på ryggradens reflexpunkter, som finns under fötterna och på ryggen, med mjuk fjäderlätt massage, (för övrigt kan du ha dina kläder på).Vitaflexmassagen jobbar djupare i muskulaturen.


De eteriska oljorna är mycker aromatiska, vilket gör att man kan uppnå effekt enbart genom att andas in dofterna. Het handduk ingår för djupgående effekt och är mycket avslappnande.
Så här fungerar det


De eteriska oljorna absorberas i kroppen och i cellerna vilket gör dem särskilt effektiva. En etererisk olja som appliceras under foten når ut till kroppens alla system på ca 20 minuter. Man mår ofta också känslomässigt bättre av de väldoftande oljorna, som går ända in i hjärnan där våra trauman finns lagrade.


Jag använder ekologiska eteriska oljor från Young Living Essential oils. De är av högsta kvalité, framställda varsamt och helt utan kemikalier vilket gör att de har terapeutiska egenskaper.Bevisad effekt


En stor enkätundersökning av 14 000 utförda regndroppsbehandlingar visade att hela 89 % av klienterna fick konkreta hälsoförbättringar.

(Källa: A statistical Validation of Raindrop Technique, av Dr David Steward).
Du kan välja på två olika regndroppsbehandlingar:


Den "vanliga" regndroppsmassagen med "jordande och grundande"  oljor eller den "Bibliska" regndroppsmassagen som har högre frekvens och lyfter mer andligt.


*  Vanlig regndroppsmassage:

    Pris 800 kr för en behandling på 90 minuter*  Biblisk regndroppsmassage:

   Pris 1 100 kr för en behandling på 90 minuter


Just nu! Prova på - erbjudande 100 kr rabattTips! Köp ett vackert presentkort på regndroppsmassage!
Mer information om oljorna:

www.youngliving.com           

www.oil-testimonials.com